contact sitemap
 

Nieuws

Presentatie Huis met een verhaal in de Hollandsche Schouwburg

10-7-2014
In de de Hollandsche Schouwburg aan de Plantage Middenlaan in Amsterdam-Oost is vanaf 7 juli de bijzondere presentatie Huis met een Verhaal te zien. De presentatie is het resultaat van een onderzoek dat basisscholieren uit de Transvaalbuurt naar de joodse geschiedenis van hun buurt hebben gedaan. meer lezen »

Ymere Service genomineerd beste leerbedrijf

8-7-2014
Het kennis en adviescentrum Kenteq heeft Ymere genomineerd voor de verkiezing Beste Leerbedrijf 2014 in de Randstad. Op 9 oktober wordt bekend gemaakt welk bedrijf de titel wint. Kort geleden profileerde Ymere Service zich voor de Kenteq-jury die langs kwam in Diemen. Om de kansen te vergroten, liet Ymere Service een korte film maken. meer lezen »

Viering start bouw Langehoutbuurt in Nobelhorst

7-7-2014
Op maandag 30 juni werd op symbolische wijze gestart met de bouw van woningen in de Langehoutbuurt in Nobelhorst. Wethouder Henk Mulder sloeg samen met Viviane Regout, directeur Investeren en Ontwikkelen bij Ymere en toekomstige bewoners de paal van de eerste huurwoningen en aankleedhuizen. meer lezen »

Onderzoek naar mogelijke belangenverstrengeling

26-6-2014
Bij het meldpunt Integriteit Woningcorporatie van de Inspectie Leefomgeving en Transport is een anonieme melding binnengekomen die betrekking heeft op Ymere. meer lezen »

Van Wie is de Buurt?

26-6-2014
Van wie is de buurt? Over die vraag ging het seminar op woensdag 18 juni in voormalig buurthuis De Rietwijker in Noord. Amsterdamse corporaties en bewoners wilden samen laten zien dat, welke politieke wind er ook waait, investeren in leefbaarheid een kerntaak blijft. meer lezen »

Naar het nieuwsarchief »