contact sitemap
 

Nieuws

Digitaal Klantenpanel: “Geef ons meer invloed!”

27-11-2014
Ymere moet bewoners meer invloed geven op wat er aan onderhoud, schoonmaak of inrichting van de gemeenschappelijke ruimten gebeurt. Dat vindt in ieder geval 66% van onze leden van het Digitaal Klantenpanel. Dit blijkt uit ons onderzoek van afgelopen september/oktober naar zeggenschap bewoners & Buurtbeheerbedrijven. meer lezen »

Benchmark Aedes: Ymere scoort met bedrijfslasten beter dan gemiddeld

25-11-2014
Het is voor het eerst dat de bedrijfslasten en huurderstevredenheid op grote schaal zijn vergeleken. meer lezen »

Huis van Hendrik wint Lieven de Key Penning 2014

19-11-2014
Tijdens de uitreiking van de Haarlemse Lieven de Key Penning 2014 viel het Huis van Hendrik dubbel in de prijzen, met de winst van zowel de juryprijs als de publieksprijs. Het is voor het eerst sinds de instelling van de prijs in 2009 dat de jury en het publiek tot hetzelfde oordeel komen. meer lezen »

Buurttelevisie Amsterdam West en Academie van de Stad ontvangen Beter Buurtprijs

14-11-2014
Voor het idee ‘Jonge filmmakers in de Landlustbuurt’, ontvangen Academie van de Stad en Buurttelevisie Amsterdam West de Betere Buurt Prijs van woningcorporatie Ymere. Hierdoor krijgen zij budget ter beschikking om hun idee zelf uit werken. meer lezen »

Bewoners verfraaien transformatorhuisjes met budget Betere Buurtprijs

14-11-2014
Vijf transformatorhuisjes in de wijk De Hoven in Almere Haven zijn met kunst verfraaid. De laatste van de vijf is dinsdagmiddag 11 november feestelijk onthuld. Deze is versierd met 'Almeers blauw' door scholieren van de Scholengemeenschap De Meergronden. meer lezen »

Naar het nieuwsarchief »