contact sitemap
 

Nieuws

Ymere en Master City Developer sluiten overeenkomst

24-7-2014
Ymere en Master City Developer (MCD) hebben een overeenkomst gesloten om kennisuitwisseling van academische en praktische kennis te stimuleren. Ymere en MCD creŽren met dit partnerschap meerwaarde voor beide partijen: Ymere voor haar projecten, MCD voor de vernieuwing van haar onderwijs. meer lezen »

1 minuut stilte - nationale rouw

23-7-2014
Voor vandaag, woensdag 23 juli 2014, is door de regering een dag van nationale rouw afgekondigd. De eerste slachtoffers van de ramp met de MH17 komen vanmiddag per vliegtuig aan in Nederland. Om 16.00 uur wordt vervolgens een minuut stilte in acht genomen. Ymere sluit zich hierbij aan. meer lezen »

Presentatie Huis met een verhaal in de Hollandsche Schouwburg

10-7-2014
In de de Hollandsche Schouwburg aan de Plantage Middenlaan in Amsterdam-Oost is vanaf 7 juli de bijzondere presentatie Huis met een Verhaal te zien. De presentatie is het resultaat van een onderzoek dat basisscholieren uit de Transvaalbuurt naar de joodse geschiedenis van hun buurt hebben gedaan. meer lezen »

Ymere Service genomineerd beste leerbedrijf

8-7-2014
Het kennis en adviescentrum Kenteq heeft Ymere genomineerd voor de verkiezing Beste Leerbedrijf 2014 in de Randstad. Op 9 oktober wordt bekend gemaakt welk bedrijf de titel wint. Kort geleden profileerde Ymere Service zich voor de Kenteq-jury die langs kwam in Diemen. Om de kansen te vergroten, liet Ymere Service een korte film maken. meer lezen »

Viering start bouw Langehoutbuurt in Nobelhorst

7-7-2014
Op maandag 30 juni werd op symbolische wijze gestart met de bouw van woningen in de Langehoutbuurt in Nobelhorst. Wethouder Henk Mulder sloeg samen met Viviane Regout, directeur Investeren en Ontwikkelen bij Ymere en toekomstige bewoners de paal van de eerste huurwoningen en aankleedhuizen. meer lezen »

Naar het nieuwsarchief »