contact sitemap
 

Nieuws

Huis van Hendrik wint Lieven de Key Penning 2014

19-11-2014
Tijdens de uitreiking van de Haarlemse Lieven de Key Penning 2014 viel het Huis van Hendrik dubbel in de prijzen, met de winst van zowel de juryprijs als de publieksprijs. Het is voor het eerst sinds de instelling van de prijs in 2009 dat de jury en het publiek tot hetzelfde oordeel komen. meer lezen »

Buurttelevisie Amsterdam West en Academie van de Stad ontvangen Beter Buurtprijs

14-11-2014
Voor het idee ‘Jonge filmmakers in de Landlustbuurt’, ontvangen Academie van de Stad en Buurttelevisie Amsterdam West de Betere Buurt Prijs van woningcorporatie Ymere. Hierdoor krijgen zij budget ter beschikking om hun idee zelf uit werken. meer lezen »

Bewoners verfraaien transformatorhuisjes met budget Betere Buurtprijs

14-11-2014
Vijf transformatorhuisjes in de wijk De Hoven in Almere Haven zijn met kunst verfraaid. De laatste van de vijf is dinsdagmiddag 11 november feestelijk onthuld. Deze is versierd met 'Almeers blauw' door scholieren van de Scholengemeenschap De Meergronden. meer lezen »

Vertrekkend directeur Fred de Ruyter ontvangt erespeld Haarlemmermeer

11-11-2014
Binnenkort verlaat Fred de Ruyter na tien jaar Ymere. Tijdens zijn afscheidsreceptie voor relaties op 5 november j.l. ontving hij van burgemeester Weterings van Haarlemmermeer de 'erespeld der gemeente' vanwege 'zijn grote betrokkenheid en inzet voor de samenleving van Haarlemmermeer'. meer lezen »

Feestelijke oplevering en start bouw in Steelvliethof!

7-11-2014
Vrijdag 1 november heeft Steelvliethof in de Reimerswaalbuurt in Amsterdam Nieuw-West verschillende mijlpalen gevierd samen met stakeholders, kopers en hun kinderen. meer lezen »

Naar het nieuwsarchief »