contact sitemap
 

Nieuws

Gevelsteen terug aan Eerste Leliedwarsstraat

26-9-2014
De Vereniging Vrienden van Amsterdamse Gevelstenen en Ymere gaven op donderdag 25 september 2014 een stuk historie terug aan de Amsterdamse Jordaan. meer lezen »

Oplevering veel nieuwe en vernieuwde woningen in Oosterparkbuurt

24-9-2014
Vrijdag 26 september vieren bewoners en partners samen met Ymere de oplevering van veel renovatie- , onderhouds- en nieuwbouwprojecten in de Oosterparkbuurt in Amsterdam-Oost. In de Vrolikstraat en Derde Oosterparkstraat heeft Ymere de afgelopen jaren 90 panden en ongeveer 340 woningen vernieuwd. meer lezen »

Muziek en film domineren Ymere Best of the West Beurs 2014

22-9-2014
Zondag, 21 september 2014 vonden de finales van Ymere Best of the West plaats in het Sieraad. Het was een spannende race waarbij jonge talenten uit West alles uit de kast haalden om zich van hun beste kant te laten zien. meer lezen »

Wilt u meer zeggenschap en wat vindt u van Buurtbeheerbedrijven?

22-9-2014
Wij zijn benieuwd of u meer zeggenschap wilt in uw wooncomplex en naar uw mening over Buurtbeheerbedrijven. Doe mee met ons Digitaal Klantenpanel en maak kans op een 'designer' deurmat. meer lezen »

BASTA-tafel biedt vooral jongeren Indische buurt hulp

19-9-2014
Woensdagmorgen vond in buurthuis de Meevaart de tweede BASTA-tafel plaats, georganiseerd door Ymere. Ditmaal werd voor vijf projecten een hulpvraag gepresenteerd aan directieleden en doeners uit het bedrijfsleven. De meeste projecten richten zich op het empoweren van jongeren. Ook deze keer werd ten minste de toezegging gedaan om voor deze doelgroep op zoek te gaan (naar stageplaatsen bijvoorbeeld). meer lezen »

Naar het nieuwsarchief »